پیشنهاد ما به شما :
((( استیک عسل تکسو )))
عسل اقاقیا یکی از بهترین انواع عسل ها است.
به هنگام مایع کاملا شفاف بوده و به هنگام کریستالیزاسیون یا بلوری کردن (رس بستن) رنگ آن به سفیدی برف می شود. عسل اقاقیا شامل ۳۶ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز می باشد.
زنبورها از یک هکتار اقاقیای سفید ۱۷۰۰ کیلوگرم عسل تولید میکنند.
عسل اقاقیا مقوی و انرژی زا بوده که باعث بهبود و تقویت حافظه می شود، همچنین نشاط آور و بسیار معطر میباشد و به درمان بیماری های صفرا، دیابت، ملین، کم خونی، عفونت در خانم ها کمک میکند.
سایر خواصی که عسل اقاقیا دار می باشد می توان به خواب آور بودن، بهبود ناراحتی های چشمی، رشد کودکان و آرام بخش بودن آن برای بزرگسالان نیز اشاره کرد.
اگر با سیب مصرف شود بهترین آنتی بیوتیک است و برای سرماخوردگی مؤثر و سودمند می باشد.